OM OSS

Kunden och personliga lösningar har varit i fokus sedan Arkiv startade och så även nu. I kombination med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap om redovisning, bokslut och företagande ger det nytta till våra kunder och arbetsglädje för oss själva.

Arkiv om oss

Historien om Arkiv

Historien om Arkiv startade redan 1996 när Anna Halldenius grundade företaget. Ett uppriktigt intresse av företagande i allmänhet och små företag i synnerhet var drivande. Idag drivs Arkiv av Anna Halldenius och Emma Malmberg. Grunden är fortfarande ett stort intresse för företagande och mötet med företagaren. Idag arbetar Arkiv arbetar mestadels digitalt men med fokus på personlig service. ”Digitalt men personligt”, så tänker Arkiv. Kunden och personliga lösningar har varit i fokus sedan Arkiv startade och så även nu. I kombination med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap om redovisning, bokslut och företagande ger det nytta till våra kunder och arbetsglädje för oss själva.

Anna på Arkiv Redovisning
Emma på Arkiv Redovisning

Vi, som redovisningskonsulter på Arkiv Redovisning, tittar inte bara på siffror; vi ser berättelser, utmaningar och möjligheter. Vår vision ”En enklare vardag för små företag” genomsyrar vår vardag. Vi vill helt enkelt vara delaktiga och bidra till att det blir enklare att driva företag. Vi är med och skapar rutiner, ser till att det ni arbetar smart i molnet och bistår med allt från budgethantering till skatter och styrning av ekonomin. Att möta och hantera olika lösningar för redovisning, personalfrågor, investeringar och samarbeten i små företag är vår vardag. På Arkiv har vi en mångsidig samling av kompetenser och personligheter, det är vår styrka.

 Vår erfarenhet är bred och färgad av våra egna resor inom företagsvärlden. Vi är inte bara en redovisningsbyrå – vi blir en del av ditt företag, redo att navigera genom molnlösningar och affärsbeslut tillsammans med dig.

Arkivs vision ”En enklare vardag för små företag”.

Trygg samarbetspartner.

Vår inriktning är mot mindre ägarledda tjänsteföretag – precis som vi själva är – vilket gör oss till trygga samarbetspartners. Vi är rådgivare, även i frågor runt företagandet i sig och kan vara ett oberoende stöd och bollplank när du behöver det. Vi engagerar oss i våra kunders verksamhet och är nyfikna på hur din bransch fungerar. Vi har paketlösningar med digitala tjänster – men tror på personliga lösningar. Hos oss har du alltid en egen kontaktperson som lär känna ditt företag och era rutiner extra. Målet är alltid att underlätta administrationen för dig, du gör precis så mycket eller lite som du själv vill. Vi jobbar med transparens och en öppen dialog för att ge dig bättre beslutsunderlag för att lättare kunna styra mot ökad lönsamhet – givetvis med minskad arbetsinsats.

Kaffe hos Arkiv Redovisning

Auktoriserad redovisningsbyrå.

Arkiv Redovisning är en auktoriserad redovisningsbyrå. Det innebär att vi har rätt att skriva under bokslutsrapporter. Vi är medlem i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och arbetar enligt Rex vilket är SRF.S standard för redovisningstjänster.

 Hör av dig. Kontakta oss gärna för en pratstund om redovisning, molntjänster, om ditt företagande och hur vi skulle kunna underlätta din företagarvardag. Vi bjuder på kaffe, berättar vad vi kan bidra med för att du skall få en enklare vardag och kunna förstå och styra ditt bolag mot bättre siffror. Anna Halldenius svarar gärna på alla typer av frågor.

Vi arbetar i allmänhet molnbaserat men tar gärna emot besök på vårt kontor på Stora Badhusgatan. Fem minuter från Järntorget, runt hörnet från Kungsgatan och ett stenkast från Stenpirens resecentrum. Goda parkeringsmöjligheter och enkelt att ta sig till oss kollektivt. Det finns många fördelar med att vara kund hos oss. Hör av dig så berättar vi mer.

När du väljer att samarbeta med Arkiv så blir du och ditt bolag en del av vår gemenskap. För den som driver ett företag ger det möjlighet att utbyta erfarenhet med en annan företagsledare. Finns det anställda i bolaget så får ni en trygg partner och bollplank avseende personalfrågor.

Arkiv redovisning fönster

Jobba eller praktisera hos oss. 

På vår redovisningsbyrå strävar vi ständigt efter att förstärka vårt team med nya engagerade människor. Vi välkomnar spontanansökningar från personer som delar vår syn på för service och företagande.

 För de som är i början av sin karriär och vill skaffa sig erfarenhet inom redovisningsbranschen, erbjuder vi möjligheten att vara praktikant hos oss. Det är en chans att lära sig från erfarna professionella och få en inblick i arbetslivet på en redovisningsbyrå. YH utbildningen ”Redovisningsekonom” passar vår bransch bra. Vi har genom årens lopp välkomnat studenter både från första och andra praktikperioden och ett flertal har efter avslutad utbildning erbjudits anställning hos oss. Det är viktigt för oss att du delar vår entusiasm för företagande, service, molntjänster, redovisning och att skapa mervärde för våra kunder. Så om du vill vara en del av vårt team så är du välkommen att skicka in din ansökan idag.

Visste du det här?

Små fakta, stora insikter.

  • Tiden är en resurs som inte kan förnyas.
  • Blinda har inte bättre hörsel än seende, men de använder den förmodligen bättre.
  • Kl 12.34 den 5 juni 2001 kunde man skriva “12.34.5.6.01” om man ville.
  • Ordet ”robot” kommer från slaviska och betyder arbete.
  • I raden av Mozartsymfonier (1-41) finns inte nr 37.
  • Kulspetspennan uppfanns av bröderna Biro.
  • Det finns 55 olika sorters ekorrar i världen.
  • Konsumtion är vår tids stora neuros.
  • Arkiv startade under det förra seklet, 1996.
  • Gyllene snittet är en gyllene regel: helheten i förhållande till den större delen är lika med den större delens förhållande till den mindre delen.